Wednesday, 05 July 2023 16:33

Νέο ΔΣ στον HOPE-A

Νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε μετά από εκλογές στο Ελληνικό Σωματείο Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών HOPE-A.

Πρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο Στέργιος Λογοθετίδης καθηγητής, συντονιστής των ευρωπαϊκών projects Flex2Energy & COPE-Nano, Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Ρουκάς Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ταμίας ο Ευάγγελος Μεκερίδης Διευθυντής Τεχνολογίας της ΟΕΤ, Γραμματέας ο Ελευθέριος Τουρασανίδης Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Χατζόπουλος Α.Ε και Μέλη: οι Σπυρίδων Αναστασιάδης καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης, Αργύρης Λασκαράκης επ Καθηγητής ΑΠΘ, Βαρβάρα Καραγκιοζάκη Dr καρδιολόγος, Νανοϊατρός.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές ανάδειξης του νέου Προεδρείου του HOPE-A πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 3/7/2023 στο πλαίσιο των εργασιών της πρώτης ημέρας του Διεθνούς Συνεδρίου NANOTEXNOLOGY 2023.

Ο HOPE-A είναι Συνδιοργανωτής του Διεθνούς Πολυσυνεδρίου Νανοτεχνολογίας και της Διεθνούς Έκθεσης ΝΑΝΟ EXPO 2023 και του Business Forum (4-6 Ιουλίου) στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν και περισσότερες από 200 B2B Συναντήσεις (5 Ιουλίου) μεταξύ ερευνητών και εκπροσώπων επιχειρήσεων.

Συντονίζει τις ενέργειες των βιομηχανικών και ερευνητικών οργανισμών προσφέροντας στα μέλη του υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας προϊόντων και υπηρεσιών Οργανικών Ηλεκτρονικών στην Πράσινη Ενέργεια, τα Θερμοκήπια, τα Έξυπνα Κτίρια, τον Φωτισμό, τους Αισθητήρες, την Αυτοκίνηση, την Συσκευασία, τα Wearables, το IoT.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

  • Συντονισμός του δικτύου ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις εφαρμογές ΟΕ
  • Δημιουργία ισχυρού δικτύου με αντίστοιχους συνδέσμους στο εξωτερικό (Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Κορέα, Κίνα, Ελλάδα)
  • Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια
  • Οργάνωση Συνεδρίων, ημερίδων, εκθέσεων, εκδηλώσεων, webinars
  • Συμμετοχή σε μεγάλα ευρωπαϊκά projects (Flex2Energy, Real Nano, Flexfuction2Sustain)
  • Δημοσιότητα, Προβολή και αξιοποίηση αποτελεσμάτων